Kiel šokirao prvaka, novi kiks raštimovanog Dortmunda, sjajni Gigović izborio penal (VIDEO)

Nogomet 05. okt 202417:46 0 komentara
REUTERS/Thilo Schmuelgen

Odigrana su još četiri susreta šestog kola Bundeslige u subotu od 15.30. Kao i inače, na kanalima Sport Kluba mogli ste da pratite Multiprijenos, kao i pojedinačne prijenose gotovo svih mečeva u ovom terminu.

REUTERS/Thilo Schmuelgen
REUTERS/Thilo Schmuelgen
REUTERS/Thilo Schmuelgen
REUTERS/Thilo Schmuelgen
REUTERS/Thilo Schmuelgen
REUTERS/Thilo Schmuelgen
Foto: REUTERS/Thilo Schmuelgen

Nogometaši Bayer Leverkusena odigrali su neriješeno na domaćem terenu protiv Holstein Kiela 2:2 u 6. kolu Bundeslige.

Bayer je poveo u 4. minuti golom Bonifacea, a samo četiri minute kasnije na 2:0 povisio je Hofmann. Na samom kraju prvog poluvremena Holstein je smanjio prednost na 2:1 golom Gescwilla.

U 69. za konačnih 2:2 i veliki bod Kiela zabio je Arp s bijele tačke.

Bochum je izgubio od Wolfsburga 3:1. Wolfsburg je poveo u 21. preko Tomasa, na 2:0 povisio je Wind u 37. Na 2:1 smanjio je Boadu u 72. minuti, da bi konačnih 3:1 u 88. postavio Wind. Penal je izborio sjajni reprezentativac BiH Armin Gigović.

Zmaj je u igri boravio do 71. minute i bio jedan od najzapaženijih na terenu.

U šestom kolu Bundeslige Borussia Dortmund već je treću utakmicu završila bez pobjede. U gostima kod Union Berlina poražena je 2:1, čime je pokvarila dojam nakon ovosedmične pobjede nad Celticom u Ligi prvaka 7:1.

Golove su za Union postigli Vogt Vertessen u prvom poluvremenu, dok je za Borussiju smanjio Ryerson u drugom. Berlinski je sastav ovom pobjedom preskočio upravo Borussiju na šestom mjestu i ima 11 bodova. Dortmund slijedi s bodom manje. Borussia će, podsjetimo, 27. studenoga igrati protiv Dinama na Maksimiru u Ligi prvaka.

U Bremenu je Freiburg svladao domaći Werder 1:0 golom Doana u 75. minuti i time se popeo na visoko treće mjesto, sa samo bodom manje od vodećeg Bayerna koji u nedjelju gostuje u Frankfurtu kod Eintrachta u derbiju kola.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!