Ključni igrač prvaka Italije prihvatio ponudu Intera

Nogomet 25. dec 202318:25 0 komentara
REUTERS/Ciro De Luca

Vezista Napolija, Piotr Zielinski, prihvatio je ponudu Intera, pa će narednog ljeta, kao slobodan agent, postati član milanskog velikana.

Kao što je poznato, Zjelinski je imao ugovor sa italijanskim šampionom do kraja sezone, a pregovori o novom sporazumu između dvije strane su potpuno stali. To su iskoristili „Nerrazzuri“, koji su se dogovorili sa poljskim reprezentativcem ugovoru na 3+1 godinu, uz platu od 4,5 miliona eura po sezoni.

U milanskom klubu su ubijeđeni da Zielinski ovakvu ponudu ne može da dobije u Napoliju, pa će iz tog razloga sve učiniti da potpišu predugovor prvih dana januara, kada će to biti dozvoljeno.

Prije nekoliko dana, predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis, prokomentarisao je za „Corriere dello Sport“ kako odmiču pregovori sa Zielinskim.

„Pričamo, a neki dan je rekao kako bi želio da do kraja života ostane u Napoliju. Ipak, između riječi i djela je činjenica da je, kao Poljak, zainteresovan za sunce i more samo do određene tačke. Možda je više navikao na neku maglu“, rekao je prvi čovek Napolitanaca.

Dvadesetdevetogodišnji vezni igrač je među glavnim igračima aktulenih prvaka “Čizme” i ove sezone je odigrao 22 utakmice, postigao 3 gola i dodao 3 asistencije u Seriji A i Ligi šampiona.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!