Kontroverzni novinar opleo po Ten Hagu: On je kompletan idiot, priča gluposti!

Nogomet 10. sep 202408:19 0 komentara
Foto: REUTERS/Tony O Brien

Taman kad malo zaboravimo na njega, Pierce Morgan se pojavi ponovo. Ovoga puta na njegovoj meti našao se menadžer Manchester Uniteda, Erik ten Hag.

Nekadašnji novinar CNN-a koji sada na YouTube ima svoju emisiju “Bez cenzure“ gostovao je u jutarnjem programu “Talk Sporta“ i nazvao Erika ten Haga “kompletnim idiotom“,

Veliki obožavalac Cristiana Ronalda Portugalca je uzeo kao povod da kritikuje Ten Haga.

“Neki ljudi misle da Ronaldo više ne možde da se shvata ozbiljno od kad je prešao u Saudijsku Arabiju. To je potpuno s*anje. Nema boljeg strijelca trenutno na svijetu od Cristiana Ronalda. Sinoć je pogodio stativu pa dao gol. Ten Hag je kompletan idiot! Žao mi je, ali jeste“, rekao je Morgan i samo nastavio:

“On priča gluposti. Sad priča da je Harry Potter. Ten Hag je sve ono što mi je Ronaldo za njega rekao u intervjuu. On je kao mali učitelj u osnovnoj školi koji ne zna kako da se ponaša prema učenicima koji su pametni“, sipao je kao iz rukava Morgan.

I nije stao na ovome:

“Pogledajte samo sa kakvim talentima nije znao – Ronaldo, Jadon Sancho, Marcus Rashford… On samo zna da dovede igrače iz Ajaxa. Ne mogu da vjerujem da ovo govorim, ali United je još gori nego prošle sezone“.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!