Messi „pobjegao“ sa vjenčanja, ljudi ga čekali i ostali razočarani ispred crkve (VIDEO)

Nogomet 29. dec 202316:48 0 komentara
Printscreen

Argentinski fudbaler Lionel Messi privlači pažnju gdje god da se nađe.

Gotovo da nema kutka na planeti na kojem se ne zna za Messijevo ime koje je gradio dvadesetak godina unazad od dana kada je bio tinejdžer u Barceloni. Od malih nogu se zna i sa današnjom suprugom Antonelom Roccuzzo sa kojom ima djecu i uz koju nije mogao da ostane na vjenčanju svoje svastike.

Antonellina sestra Carla Roccuzzo se udavala, a Rio Negro navodi neke od detalja Messijevog „bijega“ sa venčanja u Rosariju. Messija nije bilo na ceremoniji u crkvi, ispred koje su postavljene zaštitne ograde i gdje se okupilo mnogo ljubitelja poznatog fudbalera.

View this post on Instagram

A post shared by Los Totora™ (@los_totora)

Antonella je na ceremoniji bila sa troje djece, ali bez Lea koji nije došao da ne bi napravio haos i privukao preveliku pažnju. Njegova supruga je stoga sestru na putu do oltara gledala u pratnji obezbjeđenja.

Leo se pojavio tek kasnije na privatnoj ceremoniji kada je stajao i uslikan uz muzički bend. Messi je prije šest godina u Rosariju oženio i Antonellu, sa kojom se upoznao još prije nego što je otišao u Barcelonu sa 13 godina.

Tada je ipak morao da se pojavi i na ceremoniji vjenčanja, a argentinski mediji pisali su 2017. da je zbog svadbe asa Inter Miamija bilo angažovano mnogo policajaca, da bi sve prošlo u najboljem redu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!