Modrić donio odluku o svojoj budućnosti u nacionalnoj selekciji

Nogomet 13. jun 202317:57 0 komentara
REUTERS/Violeta Santos Moura

Utakmica Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija na programu je sura od 20 sati i 45 minuta.

Dan prije utakmice pred novinarima su govorili Zlatko Dalić i Luka Modrić, a novinari su odmah na početku pitali Modrića je li mu ovo zadnje natjecanje za Vatrene.

”Vidjet ćemo, trenutno sam fokusiran na Ligu nacija, a o nastavku karijere u reprezentaciji možemo pričati o Ligi nacija, više-manje imam odluku, ne bih je sada ovdje govorio, fokus je na utakmici’‘, rekao je Luka Modrić.

Osim reprezentativne, porazgovaralo se i o njegovoj budućnosti na klupskom planu, međutim ni na tu temu Modrić nije imao puno za reći.

”Preda mnom je jako važna utakmica, fokus je na reprezentaciji. A što se tiče budućnosti u Realu, rekao sam puno puta što imam. Opet se samo ponavljam, ne bih htio pričati o tim stvarima, moj je fokus na Hrvatsku, a poslije toga možemo o svemu. Uvijek uživam igrati za reprezentaciju, svaki dolazak ovdje me usrećuje, ispunjava me. Nisam tu jer je to možda moje zadnje natjecanje ili jer se približava moj kraj u reprezentaciji, već me svaki trening i utakmica ispunjuje. Dok se tako osjećam i dok mogu pomoći, nema razloga da ne budem tu.”

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE I OVO:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!