Oglasila se atraktivna sutkinja nakon eksplicitnog snimka sa starijim kolegom, skandal potresao Tursku

Nogomet 10. okt 202414:13 0 komentara
Foto: Screenshot

Turska fudbalska sutkinja Elif Karaarslan kaže da nije upražnjavala intimne odnose sa delegatom Orhanom Erdemirom.

Nakon seks-skandala koji je izbio u turskom fudbalu, njoj je izrečena doživotna suspenzija, a Elif tvrdi da između nje i 61-godišnjeg bivšeg međunarodnog sudije nije bilo odnosa u službenim prostorijama.

Navela je i da je angažovala advokate da bi čitavu stvar istjerala na čistac.

Takođe tvrdi da nije ona na video snimku intimnih odnosa koji se pojavio u javnosti, dok je njen pravni zastupnik naveo da je riječ o lažnjaku.

24-godišnjakinja kaže da je video kreiran uz pomoć vještačke inteligencije.

“Ispred mene je dug put, ali ću ga savladati. Plakanje, vrištanje i tuga nije ono što ja radim. Do kraja ću se boriti za sebe. Samo sam jedna od brojnih oštećenih, a nadam se i posljednja“, naglasila je Karaarslan.

“Video je montiran. Kreiran je uz pomoć vještačke inteligencije. Objavila ga je osoba koja nema nikakve veze s mojom klijentkinjom. Možete jasno da vidite da slika na videu nije jasna i da je ljude u odnosu na njemu spojio kompjuter. Ovaj video je napravljen sa jasnom namjerom. Nije tačno da je nastao na profilima moje klijentkinje. Pokrenut ćemo postupke protiv autora i onih koji dijele ovaj sadržaj“, objasnio je advokat dok se o čitavom slučaju oglasio i Erdemir.

On je poručio da mu je „uništena karijera koju je 30 godina gradio bez ijedne mrlje“. Dodao je i da mu je uništena reputacija u očima porodice, prijatelja i kolega.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!