Policija uputila apel pred večerašnju utakmicu u Banjaluci

Nogomet 29. aug 202416:30 0 komentara
N1/F.Z.

Iz Policijske uprave Banjaluka su poslali apel i obavještenje povodom odigravanja večerašnje utakmice između FK "Borac" iz Banjaluke i FK "Ferencvaroš" iz Mađarske.

Kako su naveli, od 18:00 sati stupa na snagu mjera zabrane točenja alkohola u ugostiteljskim objektima u neposrednoj blizini Gradskog stadiona gdje će biti večerašnji meč.

Iz PU Banjaluka navode da u saradnji sa drugim jedinicima MUP-a Republike Srpske preduzimaju planske mjere i radnje na obezbjeđenju fudbalske utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope koja se igra večeras od 21 :00 sat na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Kako saznaje “Glas Srpske” zbog večerašnje utakmice angažovane su žandarmerijske jednice iz brojnih gradova RS.

“Apelujemo na građane i na sve one koji planiraju da prisustvuju navedenom sportskom događaju, da odgovornim i dostojanstvenim ponašanjem doprinesu da događaj protekne mirno i bez indicenata, te napominjemo da će svako nezakonito postupanje biti sankcionisano”, poručili su danas iz policije.

Ovaj apel dolazi nakon što je sinoć u ponoć došlo do sukoba u kojem je više osoba fizički nasrnulo na navijače FK Ferencvaroš.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!