Rangnick na klupi Bayerna? Pitajte Ronalda šta misli o tome

Nogomet 26. apr 202407:16 0 komentara
REUTERS/Phil Noble

"On čak nije ni trener", čuvena je izjava Cristiana Ronalda o bivšem menadžeru Manchester Uniteda.

Ovih dana dok Bajern razmatra mogućnost da angažuje Ralfa Rangnika za novog trenera, nemački Bild objavio je da je slavni Portugalac svojevremeno dok je bio član Mančester Junajteda izdiktirao svoja pravila igranja za klub tadašnjem menadžeru Crvenih đavola.

Kako prenosi izvor njemačkog medija, Cristiano Ronaldo je tada poručio njemačkom treneru da mora da igra u četiri od pet mečeva i dozvolio Rangnicku da sam odabere u kojoj utakmici ne bi koristio njegove usluge.

Takođe, Cristiano Ronaldo nije želio da sjedi na klupi u mečevima u kojima nije igrao, radije bi ostajao kod kuće i gledao utakmicu na TV-u.

Poznato je da slavni Portugalac nije imao visoko mišljenje o Ralfu Rangnicku. U sad već čuvenom intervjuu sa Pirsom Morganom, nakon koga je napustio Old Trafford, Cristiano Ronaldo je izjavio da nije mogao da vjeruje da je tako veliki klub kao Manchester United angažovao „nepoznatog stručnjaka, koji čak nije ni trener“.

Portugalac je krajem 2023. godine karijeru nastavio u Al-Nassru iz Saudijske Arabije, dok je Ralf Rangnick postao selektor Austrije. Ovih dana ga je kontaktirao Bayern kao kandidata za novog trenera, ali ne treba ni pitati šta o njegovom eventualnom angažmanu misli Cristiano Ronaldo.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!