Saudijci u nevjerici: Najveća brazilska zvijezda opet podigla prašinu, od povrede se oporavlja feštajući na kruzeru

Nogomet 27. dec 202307:18 0 komentara
Instagram

Sve je spremno za plovidbu sa Neymarom.

„Kruzer“ kreće iz rodnog grada brazilskog superstara, Santosa, plovit će se ka Rio De Janeiru i nazad.

Tokom tri dana plovidbe uz obalu Brazila užitak za hiljade „sretnika“ koji su uspjeli da kupe kartu za „soliter“ na vodi predstavljat će činjenica da je s njima na brodu i sam Neymar Junior i to u VIP apartmanu u društvu članova porodice i prijatelja.

Teško povrijeđeni as Al-Hilala, koji se oporavlja od povrede ukrštenih ligamenata koljena koju je zadobio na utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2026. između Brazila i Urugvaja, zaštitno je lice kompanije MSC koja dominira u polju komercijalnih plovodbi egzotičnim destinacijama širom planete.

Tako je i Neymar, koji se ne tako davno pohvalio snimcima iz teretane gdje oporavlja tešku povredu koljena, pristao da Novu godinu dočeka kao promo faca tri tematske na kruzeru – žurke u bijelom, maskembala i tropske igranke, „debelo“ naplaćujući svoje prisustvo na luksuznom brodu.

Da li je to u skladu sa planom oporavka koji je dogovoren sa vlasnicima Al-Hilala, kluba koji godišnje odvoji nekoliko miliona eura za usluge 31-godišnje fudbalske zvijezde? To je već pitanje za ljude iz Rijada do kojih su, sigurno, stigle vijesti o promotivnim aranžmanima jednog od najskuplje plaćenih fudbalera u historiji fudbala.

Najjeftinija karta za plovidbu na istom brodu na kojem boravi Neymar košta 6.000 dolara.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

JOŠ SPORTA:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!