Spektakl na Giuseppe Meazzi: Osam golova u derbiju između Intera i Juventusa, briljirao mladi Turčin Yildiz

Nogomet 27. okt 202420:20 0 komentara
Foto: REUTERS / Alessandro Garofalo

Lud meč donio nam je derbi devetog kola Serije A. U duelu sa osam golova na kraju u Milanu - Inter - Juventus 4:4!

Iznimno kvalitetan i krajnje dramatičan bio je derbi devetog kola talijanske Serie A, aktualni prvak Inter i torinski Juventus su u Milanu odigrali 4-4.

Takav rezultat najviše je odgovarao vodećem Napoliju koji je zadržao dobru prednost pred ovim dvojcem na ljestvici. Napoli ima četiri boda više od Intera i pet od Juventusa.

Inter je poveo u 15. minuti kada je Zielinski realizirao jedanaesterac, ali je Juventus imao spreman brzi odgovor, s dva pogotka. Vlahović je iz blizine pogodio za 1-1 u 20. minuti, dok je Weah u 26. pogodio za 2-1 nakon što mu je sve pripremio Conceicao.

U 35. minuti se Inter vratio, s 15 metara je za 2-2 pogodio Mkhyitarian, a već u 37. je bilo 3-2 za domaćina kada je Zielinski drugi put na susretu pogodio s bijele točke.

Inter je u 53. minuti došao do dva gola prednosti, Dumfries je postigao gol za 4-2, a tada je glavnu rolu ovog derbija preuzeo 19-godišnji turski nogometaš Yildiz koji je ušao u igru kao džoker s klupe. Zabio je Yildiz dva pogotka, u 71. i 83. minuti, za konačnih 4-4.

U devetom kolu su nogometaši Lazija osvojili tri domaća boda, u Rimu su s 3-0 pobijedili Genou. Upisao je time Lazio petu prvenstvenu pobjedu ove sezone te je privremeno skočio na peto mjesto ljestvice. Gostujuću obranu otključao je Francuz Noslin koji je u 21. minuti doveo Lazio u vodstvo, dok je utakmica prelomljena u finišu. Pogodak za 2-0 je postigao Pedro u 86. minuti, dok u 95. Vecino postavio konačnih 3-0.

╰┈➤ Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad, pridružite nam se i na WhatsApp kanalu klikom ovdje

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!