Tragedija na Neymarovom krstarenju: Poznati vloger skočio sa broda nakon svađe sa djevojkom

Nogomet 03. jan 202408:08 0 komentara
REUTERS/Albert Gea

Neymar, teško povrijeđeni as Al-Hilala, koji se oporavlja od povrede ukrštenih ligamenata koljena koju je zadobio na utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2026. između Brazila i Urugvaja, zaštitno je lice kompanije MSC koja dominira u polju komercijalnih plovodbi egzotičnim destinacijama širom planete.

Tako je i Neymar, koji se ne tako davno pohvalio snimcima iz teretane gdje oporavlja tešku povredu koljena, pristao da Novu godinu dočeka kao promo faca tri tematske zabave na kruzeru – žurke u bijelom, maskenbala i tropske igranke, „debelo“ naplaćujući svoje prisustvo na luksuznom brodu.

Tokom tri dana plovidbe uz obalu Brazila užitak za hiljade „sretnika“ koji su uspjeli da kupe kartu za „soliter“ na vodi predstavljala je i činjenica da je s njima na brodu i sam Neymar Junior i to u VIP apartmanu u društvu članova porodice i prijatelja.

Kako prenosi Mirror, Carlos Alberto Mota Candreva je bio jedan od gostiju, a navodno je pao s 18-katnice MSC Preziosa u rano jutro u subotu (30. decembra).

Carlos, 32, proglašen je nestalim dok je brod plovio prema Angra dos Reisu, zapadno od Rio de Janeira. Putovao je sa ženom po imenu Vitória Bárbara Momenso. Njih dvoje bili su u povremenoj vezi oko dvije godine.

Bárbara je rekla da se par posvađao na brodu prije nego što je on iznenada skočio u more. Rekla je: “Nije bilo načina da trčim za njim. Dogodilo se vrlo brzo.” Dodala je: “Bila sam u šoku, bila sam smrznuta.” Nakon što su joj pružili pomoć liječnici na brodu, Bárbara se sljedeći dan iskrcala s krstarenja i razgovarala s policijom.

Carlos je radio kao programer u banci i honorarno kao DJ u São Paulu. Napisao je i dvije knjige pjesama te je imao YouTube kanal na kojem je komentirao aktualne događaje. U trenutku pisanja ovog teksta imao je 16.300 pratitelja na Instagramu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

JOŠ SPORTA:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!