Trener Bayerna: Sjećam se mečeva protiv Dinama, sve vrijeme sam trčao za Modrićem

Nogomet 16. sep 202417:54 0 komentara
REUTERS/Leonhard Simon

Dinamo gostuje kod Bayerna u utorak od 21 sat u sklopu prve utakmice ovosezonskog izdanja Lige prvaka.

Trener Bayerna Vincent Kompany otkrio je razmišljanja uoči okršaja s zagrebačkim klubom.

“Ovo je Liga prvaka i tu treba zaslužiti mjesto. Znate da je Dinamo ekipa koja je navikla pobjeđivati. Ima nekih sličnosti između Dinama i Bayerna. Obje momčadi su navikle pobjeđivati i osvojile su jako puno naslova prvaka u svojoj zemlji. Ali sutra smo na Allianz Areni, kod nas kući i idemo pobijediti. Ne radim razliku između utakmica. Isto igramo protiv Dinama i protiv Barcelone”, rekao je Kompany.

Kompany je igrao protiv Dinama s HSV-om 2007. godine.

“Dobro se sjećam utakmice s Dinamom. Morao sam trčati za Modrićem cijelu utakmicu. Je li Mandžukić bio tamo? Bio je tamo i Tadić. Ali imali smo i mi jako dobru ekipu i pobijedili. Bila je to jako dobra utakmica”, rekao je trener Bayerna.

Bayern ima problem s desnim bekovima.

“Stanišić će nam nedostajati, povrijedila su mi se dva desna beka. Prošle godine on je jedini naš igrač koji je osvojio naslov. Nedostajat će nam. Oporavit će se i nećemo ga siliti da se vrati. Neću se sad sažalijevati nad sobom i svojom momčadi zbog ozljeda i izostanaka. Igrat će tko bude mogao i svi igrači moraju dati najbolje od sebe”, zaključio je Kompany na konferenciji za medije.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!