Trener Zrinjskog otkrio kada se vraća Nemanja Bilbija na terene (VIDEO)

Nogomet 23. sep 202414:27 0 komentara
Foto: HŠK Zrinjski Mostar

Šef stručnog štaba Zrinjskog, Mario Ivanković, najavio je hercegovački derbi u 8. kolu šampionata BiH između Plemića i Širokog Brijega.

Utakmica na stadionu pod Bijelim brijegom na programu je sutra od 20:30.

“Spremni smo na njihovih idealnih jedanaest. Mi znamo šta nam je raditi i maksimalno odraditi 90 minuta i najvažnije je da dođemo do tri boda”, kazao je Ivanković i odgovorio na pitanje, da li igrači Zrinjskog prate njegovu viziju.

“Jesam, zadovoljan sam. Od priprema smo radili kvalitetno i jako. Bilo je problema u srednjem redu, pozicije broj šest. Mislim da smo to pokrili. Kad nam se vrate Ivančić, Ramić, Posavec i Kiš, imate ćemo slatke brige”. 

U nastavku je otkrio trener Mostarca i kada se može očekivati povratak najboljeg igrača Zrinjskog Nemanje Bilbije.

“Što se tiče Nemanje, on već dugo trenira individualno po posebnom programu. Posljednjih desetak dana uključuje se s nama s loptom i odradi nekih 70 odsto treninga. S velikom željom očekuje njegov povratak. Nadam se poslije iduće reprezentativne pauze i da će doći do prvih minuta u službenim utakmicama”, odgovorio je Ivanković.

Što će značiti da će najbolji strijelac u historiji Premijer lige na teren, ukoliko sve bude prema planu, tačno 19. oktobra protiv Slobode u Tuzli.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!