Zvanično: Zvezda predstavila fudbalera koji je oduševio na Euru

Nogomet 29. jul 202417:49 0 komentara
Foto: FK Crvena Zvezda

Crvena zvezda je ozvaničila angažovanje Timija Maksa Elšnika. Reprezentativac Slovenije je potpisao ugovor na četiri godine, a za obeštećenje će Olimpija dobiti 1.500.000 eura.

Olimpija će imati mogućnost i da kroz bonuse dođe do zarade od još 500.000 eura, dok će Elšnik biti u grupi srednje plaćenih igrača sa 40.000 eura mjesečno.

Olimpija je u startu oklijevala da proda Elšnika Zvezdi, ali presudilo je insistiranje igrača da stigne na Marakanu.

“Veoma sa sretan. Iza mene je dugo ljeto, nakon Evropskog prvenstva i sage oko transfera konačno je sve završeno i mogu da se priključim ekipi. Čuo sam dosta stvari o Crvenoj zvezdi i Delijama. Jedan je od najboljih timova, ako ne i najbolji u regionu. Navijači su najbolji, najglasniji i prave najbolju atmosferu. Radujem se danu kada ću kročiti na teren i osjetiti sve to“, istakao je Elšnik.

Započeo je 26-godišnji veznjak karijeru u Aluminiju, ali je potom nastupao za Derby County, Swindon, Mansfield i Northampton.

2020. godine se vratio u Olimpiju i postao lider ove ekipe. Za Sloveniju je odigrao 19 mečeva, postigao jedan gol, a bio je jedan od najboljih fudbalera ove selekcije na nedavno završenom Euru.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!