Jedan od najboljih Zmajeva sa optimizmom najavljuje meč odluke: “Uz borbu i zalaganje možemo do pobjede”

Ostali sportovi 11. jan 202422:23 0 komentara
N1/F.Z.

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine upisala je poraz protiv aktulenih prvaka Evrope selekcije Švedske, u 1. kolu Evropskog prvenstva u Njemačkoj, rezultatom 29:20.

Utakmicu je analizirao jedan od najboljih rukometaša večeras u našoj selekciji Adin Faljić te kazao kako Zmajevi nisu imali dovoljno snage, strpljenja da večeras iznenade Švedsku.

“Krivo mi je što se utakmica ovako završila. Nekako smo došli na tri, doveli smo utakmicu u borbu, ali šta je tu je. Nismo imali dovoljno snage, strpljenja i koncentracije u napadu. Nadam se da ćemo biti pametniji u idućim utakmicama. Bit će nam dobra lekcija kako treba i kako ne treba igrati protiv ozbiljne reprezentacije na Evropskom prvenstvu”, rekao je Faljić i dodao:

“Uspio sam sve prevazići, imamo dovoljno odmora da se spremim za narednu utakmicu. Dobar, san, kvalitetna hrana i mislim da će u idućoj utakmici biti izuzetno kvalitetno. Nizozemska je nešto lošija od Švedske i protiv njih možemo ostvariti povoljan rezultat. Tu smo negdje, uz borbu i zalaganje možemo doći do pobjede koja bi nam bila vjetar u leđa.”

Selekcija Bosne i Hercegovine, već 13. januara za protivnika će imati Nizozemsku, a dva dana kasnije rival će im biti selekcija Gruzije.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!