Kako se Tyson priprema za meč sa YouTuberom? Ništa odnosi, ništa marihuana…

Ostali sportovi 03. maj 202408:56 0 komentara
Foto: Ilustracija

Neponovljivi Mike Tyson (57) vratit će se u ring dvije godine nakon egzibicije sa Royom Jonesom Juniorom i 20. maja u Arlingtonu za honorar od 20 miliona dolara boriti se protiv YouTube zvijezde Jakea Paula (27).

Da li će to biti egzibicioni ili profesionalni meč i dalje je upitno (od posljednje Tysonove profi borbe prošlo je 19 godina), ali se nekadašnji apsolutni prvak svijeta u teškoj kategoriji priprema za Paula kao da je u pitanju Ivander Holifild, Lenox Lreis ili Baster Douglas.

U to ime, privremeno, odrekao se i stvari u kojima najviše uživa – marihuane i seksa.

“Živim disciplinovano. Ima već šest sedmica od kad sam se posljednji put naduvao i imao seks. To se nije dogodilo od kad sam bio dijete“, rekao je Tyson u intervjuu za magazin “Forbes“ i dodao da trenira tri puta dnevno.

“Ne volim što ne mogu da spavam sa svojom ženom, ali lažem sebe da volim što je tako“, izjavio je Tyson, koji je zbog ekstravagantnog stila života brzo potrošio bogatstvo zarađeno tokom karijere i proglasio bankrot, ali potom stao na noge kada je legalizacijom uzgoja i rekreativnog uživanja marihuane ušao u taj biznis i posadio plantaže ove biljke.

Nije krio i ne krije da često i rado uživa u njoj, ali sada nije trenutak za uživanje nego za patnju i bol.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!