Nastavlja se nezadovoljstvo uslugom u Olimpijskom selu: “Sportaši su pronalazili crve u hrani”

Ostali sportovi 06. aug 202413:53 0 komentara
REUTERS/Clodagh Kilcoyne

Britanac Adam Peaty, britanski plivač, osvajač zlatne olimpijske medalje na 100 m prsno, tvrdi da su sportaši na Olimpijskim igrama u Parizu ove godine pronalazili crve u hrani.

Šesterostruki osvajač olimpijske medalje u plivanju požalio se i na količinu i na kvalitetu ponude hrane.

“Catering nije dovoljno dobar za nivo na kojem se očekuje da budu i sportaši. Moramo dati najbolje što možemo. Želim meso, trebam meso za nastup i to je ono što jedem kod kuće, pa zašto bih se mijenjao?”, poručio je Peaty.

A onda je uporedio hranun na ovogodišnjoj smotri u Parizu s onom u Tokiju i Rio de Janeirom prije nekoliko godina.

“Volim ribu, ljudi pronalaze crve u ribi. Nije dovoljno dobra. Tokio, hrana je bila nevjerojatna. Rio nevjerojatan. Ali ovaj put?”, izjavio je nezadovoljni PEaty.

Glasnogovornik organizacije Paris 2024 odgovorio je na primjedbe, kazavši da organizatori “vrlo ozbiljno” shvaćaju povratne informacije sportaše.

“Od otvaranja sela, naš partner Sodexo Live! proaktivno radi na prilagodbi zaliha rastućoj upotrebi restorana Olimpijskog sela, kao i stvarnoj potrošnji sportaša promatranoj tijekom prvih nekoliko dana. Kao rezultat toga, količine određenih proizvoda značajno su povećane, a dodatno osoblje raspoređeno je kako bi se osiguralo besprijekorno odvijanje usluge”, saopšteno je.

Inače, od početka Olimpijskih igara u Parizu, takmičari se u Olimpijskom selu žale na hranu, neudobne krevete, klima uređaje i prijevoz.

Britanska delegacija je pokazala posebno nezadovoljstvo hranom u Olimpijskom selu, te su odlučili da angažuju svok kuhara.

I članovi njemačke delegacije također su se žalili na određene usluge osoblja.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!