Norris pomeo konkurenciju na zadnjem treningu u Singapuru

Ostali sportovi 21. sep 202414:44 0 komentara
REUTERS/Caroline Chia

Lando Norris odvozio je najbrži krug na trećem slobodnom treningu za VN Singapura nakon što je srušio vrijeme Georgea Russella za skoro pola sekunde, a Ferrarijevi vozači nisu mogli ponoviti jučerašnju brzinu.

Verstappen je bio najbrži nakon prvih pola sata treninga na kojem su vozači vozili na medium gumama s krugom 1:31.630, a Leclerc je skinuo njegovo vrijeme za 0.105 s i držao vrh na žuto označenim Pirellijevim gumama, donosi MaxF1.net.

Russell je prvi od vodećih odvozio krug na softu i bio 1.4 s brži od Leclerca (1:30.125), Verstappen je bio četiri desetinke sporiji, a Norris je srušio Russella za 0.479 s i odvozio 1:29.646.

Kad su na softu izašli vozači Ferrarija, Sainz je bio 1.1 s sporiji, a Leclerc je bio tek nešto brži s 0.9 sekundi zaostatka.

Piastri je bio treći najbrži, ali kao i jučer, imao je veliki zaostatak za Norrisom veći od tri četvrtine sekunde dok je Verstappen bio četvrti s 0.9 s zaostatka, koliko je kasnio i peti Leclerc.

Sainz je završio šesti ispred Hamiltona koji je kasnio sedam desetinki za Russellom, a Williamsov dvojac ponovno je bio vrlo brz na osmom i devetom mjestu.

Alonsov najbolji krug bio je dovoljan za deseto mjesto za Aston Martin ispred Tsunode u RB-u i Haasovog dvojca Hulkenberg Magnussen.

Kvalifikacije počinju u 15:00.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!