Malinda je bila vezana u podrumu i zlostavljana do smrti: Jedan jezivi detalj otkrio je mučnu istinu

Svijet 14. maj 202410:16 0 komentara
Facebook

Malindu Hoagland policija je 4. svibnja pronašla na rubu smrti nakon što je njezin otac Rendall nazvao hitnu pomoć tvrdeći da je djevojčica biciklom udarila u stablo. Malinda je prevezena u bolnicu s teškim ozljedama, modricama, nekoliko slomljenih kosti i oštećenjem jetre, a imala je samo 22 kilograma. Nekoliko sati kasnije je umrla.

Liječnici su bili šokirani njezinim stanjem, za koje je bilo očito da nije nastalo od jednog udarca te je pozvana policija. Otac Hoagland (52) i njegova zaručnica Cindy Warren (45) optuženi su za njezinu smrt dva dana kasnije.

Pregledom dostupnih fotografija postala je vidljiva fizička transformacija djevojčice i gubljenje kilograma, sve dok potpuno nije nestala s društvenih mreža, dok je otac nastavio objavljivati slike devetogodišnjeg sina Gavina, za kojeg policija kaže da nije zlostavljan.

Jedan jezivi detalj na Malindinoj ruci istražitelje je uputio prema intenzivnijem istraživanju mogućeg zlostavljanja. Na jednoj od fotografija vidno mršava i iscrpljena djevojčica ima lijevu ruku u modricama. Istraga je pokazala da je bila vezana lancima za namještaj i držana u podrumu, a pronađene snimke videonadzora otkrile su sve razmjere zlostavljanja koje je djevojčica pretrpjela, prenosi Daily Mail.

Malinda je bila lisicama vezana za namještaj i sustavno verbalno i fizički zlostavljana. Bila je prisiljena spavati na podu vezana lancima, bez jastuka ili deka i rečeno joj je da ne očekuje doručak, ručak ili večeru.

Djevojčica je posljednji put u školi bila u prosincu, a nastavu je nastavila pratiti online. Pregled videosnimaka pokazao je da je i tada bila vezana ispod stola.

Uhićeni par prije zvanja hitne pomoći izbrisao je poruke iz mobitela, no ipak su pronađene te pokazuju kako par razgovara o njezinu stanju koje se pogoršava, a u jednom razgovoru Warren govori Hoaglandu da odvede Malindu u bolnicu umjesto da zove hitnu.

Otac i maćeha optuženi su za pokušaj ubojstva, napad i otmicu, a moguće je da se optužnica proširi i na ubojstvo.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!