Čubrilović i delegacija NSRS danas u Sankt Petersburgu

Vijesti 06. sep 201707:46 > 07:48
N1

Delegacija Narodne skupštine Republike Srpske, koju predvodi predsjednik Nedeljko Čubrilović, razgovaraće danas u Sankt Peterburgu sa predsjednikom Zakonodavne skupštine Sankt Peterburga Vjačeslavom S. Makarovim.

Drugog dana boravka u Sankt Petreburgu, delegacija Narodne skupštine Republike Srpske imaće niz sastanaka sa predstavnicima najznačajnijih ruskih kulturnih institucija.

Delegacija Narodne skupštine Srpske otputovala je u uzvratnu posjetu Zakonodavnoj skupštini Sankt Peterburga u nastavku saradnje uspostavljene u okviru Protokola o saradnji koji su potpisali predsjednici dva parlamenata u Banjaluci u martu prilikom zvanične posjete delegacije Zakonodavne skupštine Sankt Peterburga Republici Srpskoj.

U delegaciji Narodne skupštine Republike Srpske su i potpredsjednik Narodne skupštine i predsjednik Odbora za finansije i budžet Željka Stojičić, predsjednik Odbora za obrazovanje, nauku, kulturu i informisanje Danijela Mrda i generalni sekretar Narodne skupštine Marko Aćić, saopšteno je iz Narodne skupštine.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVOna ovom linku.