Insajder: "Srpsko-arapska posla" večeras na N1

Vijesti 10. apr 201811:17 > 11:18
N1

Poslije višegodišnje pauze Insajder se vraća se na televiziju, ovaj put na N1. Tema prvog serijala "Srpsko - arapska posla“ je Air Srbija. U tri epizode Insajdera moći ćete da vidite ko je u ovom poslu dobio, a ko izgubio.

Autor serijala je Brankica Stanković koja emisije priprema sa istim starim timom – producent emisije je Miodrag Čvorović, a novinar istraživač Mirjana Jevtović.

Nove emisije bit će u poznatoj istraživačko – dokumentarnoj formi od sat vremena i bavit će se najaktuelnijim temama koje se tiču načina na koji se troši državni novac, otkrivanjem zloupotreba, korupcije i kriminala.

Emisije Insajdera i danas se poslije više godina neprestano citiraju, poslije serijala su mijenjani zakoni i podizane optužnice. Insajder je dobitnik je najvažnijih priznanja u zemlji, regionu i svijetu, a nagrađen je i američkim “novinarskim oskarom” za novinarsku hrabrost.

Prva epizoda novog serijala na programu je televizije N1 u utorak, 10. aprila, u 21 sat.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.