FOTO: Velike mjere osiguranja na banjalučkim ulicama

Vijesti 24. apr 201811:17 > 13:47
N1

Predsjednica Vijeća Federacije Federalne skupštine Ruske Federacije Valentina Matviyenko dočekana je danas u Banjaluci uz velike mjere osiguranja, javlja reporterka N1 televizije Anđelka Marković s mjesta događaja.

N1
N1
N1
N1
N1
N1

Podsjećamo, Ministarstvo unutrašnjih poslova RS je nekoliko dana prije posjete Matviyenko javnosti informisalo o najvećem stepenu bezbjednosti na dan posjete.

U nekim ulicama je obustavljeno kretanje svih učesnika saobraćaja. Prvenstveno u onim u kojima će se kretati kolona vozila ruske delegacije. Ministarstvo unutrašnjih poslova je apelovalo na građane da ne parkiraju vozila na trasi kretanja delegacije i da građani izbjegavaju kretanje trasom.

Savjetovanje je i da se zatvore prozori, ne izlazi na terase, krovove zgrada i slično.

MUP obavještava predstavnike medijskih kuća, druge subjekte, kao i građane da je na području trase kretanja i užeg centra Banjaluke zabranjena upotreba dronova.

U galeriji fotografija pogledajte kako ulice Banjaluke izgledaju danas.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.