PINK BH i PINK M postali NOVA BH i NOVA M

Vijesti 09. okt 201817:17 > 17:23
N1

Od 9. oktobra programi PINK BH i PINK M postali NOVA BH i NOVA M. Odličan sadržaj postat će još bolji uz pregršt zabavnog, sportskog i informativnog programa i nezaobilaznih domaćih i stranih filmova i serija. Gledaoci će ove kanale moći pratiti u HD rezoluciji.

Nova BH

Nova BH će u naredne četiri godine prenositi sve važne fudbalske sportske događaje za BiH. Prije svega utakmice reprezentacije BiH u Ligi nacija i kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020, koje će biti ekskluzivno emitovane na Nova BH. Ekskluzivno će ovaj novi kanal prenositi i kvalifikacije Zmajeva za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru, a fudbalska poslastica za gledaoce srijedom bit će i najelitnije takmičenje Liga prvaka, ciklus 2018.-2021.

Kad govorimo o zabavnom sadržaju, gledaoci Nova BH moći će uživati uz novu sezonu talent show programa „Zvezde Granda” kao i ostalih formata iz Grandove kuhinje, „Nikad nije kasno”, „Zvezde Granda Specijal“, „Grand parada“, „Praktična Žena” i „Nedeljno popodne sa Leom Kiš“. U bogatoj programskoj šemi Nova BH donosi i najpopularniji talent show na svijetu. Pjevači, muzičari, plesači, iluzionisti, kao i brojni drugi talenti, borit će se za laskavu titulu „Supertalent“, nagrađivanog globalnog hita koji ruši rekorde gledanosti u cijelom svijetu.

Nova BH će svojim gledaocima predstaviti i bogat serijski program, gdje izdvajamo dramsku seriju s elementima humora „Na granici”, koja obara rekorde gledanosti u Hrvatskoj i prikazuje različite krimi, ljubavne i humorističke dogodovštine iz jednog malog sela. Za ljubitelje kviza, Nova BH je spremila „Totalni obrt“. Ova originalna kviz igra, namijenjena je svim generacijama, a za ljubitelje kuhanja tu je kulinarska emisija “Mr. Kitchen” koja donosi brojne zanimljive recepte za brza, jednostavna i zdrava jela. Centralna informativna emisija gledaocima će svake večeri donositi najvažnije i najrelevantnije informacije iz zemlje i svijeta s posebnim osvrtom na najaktualnije teme i događaje, petkom u emisiji „Na kraju sedmice“. Petnaestu sezonu emitiranja talk show program „Zabranjeni Forum“ počinje 596. izdanjem i to pod motom: „Njegujmo kulturu dijaloga“. Emisije „Danas kod nas“ i „Vikend kod nas“ i „Info Scena“ također će svakodnevno gledaocima omogućiti jedinstven, dinamičan i atraktivan sadržaj.

Nova M

Nova M je zabavno – informativna televizija koja nudi najbolje sportske sadržaje, kao i najbolji serijski i filmski program u Crnoj Gori.

Za najmlađe gledaoce tu su legendarna Kefalica i najtraženiji crtani filmovi.

Nova M će prenositi sve utakmice fudbalske reprezentacije Crne Gore u okviru Lige nacija, novoformiranog renomiranog takmičenja Evropske fudbalske unije. Osim ovog takmičenja, prenosit će utakmice crnogorskog nacionalnog tima i za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. kao i kvalifikacije crnogorske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

Na Novoj M prikazivat će se i najbolje turske serije, sjajni show programi, a svakog dana gledaoci će biti informisani o najvažnijim događajima iz Crne Gore, regije i svijeta kroz “Vijesti” i u “Centralnom dnevniku” u 18:00.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook i UŽIVO na ovom linku.