Mirko Šarović, Edin Delić i Zoran Krešić u Danu uživo

Vijesti 23. maj 201911:31 > 11:36
N1

"Dan uživo" danas donosi naredne teme i goste:

– Neodržavanje sjednica Vijeća ministara BiH negativno se odražava na ekonomiju BiH, poručio je ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Mirko Šarović. O aktualnim temama, situaciji u SDS-u, danas govori za Dan uživo.

– Zlatko Lagumdžija kaže da je on bh. Zoran Zaev, načelnik je Lukavca i želi biti novi predsjednik Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine. On je Edin Delić i biće naš današnji gost.

– Britanska premijerka Theresa May sutra će objaviti da podnosi ostavku, piše Times, bez navođenja izvora. Što slijedi? Analizira profesor međunarodnih odnosa Neven Anđelić.

– Donosimo osvrt na 18. Večernjakov pečat. Osobe godine su članovi hrvatske nogometne reprezentacije iz BiH. Uživo iz Mostara s nama urednik Večernjaka Zoran Krešić.

– Počelo glasovanje za europske izbore, pratimo završne skupove SDP-a i HDZ-a u Hrvatskoj.

– Večeras u Sarajevu manifestacija Kristalnih 11 za sezonu 2018/19, odnosno izbor najboljih 11 igrača Premijer nogometne lige BiH. Događaj počinje u 18:45, u sarajevskoj Vijećnici, uživo smo na mjestu zbivanja.

Pratimo i ostale dnevne događaje, te vas od 16 do 18:30 sati i danas informiramo, educiramo i zabavljamo. S vama Zvonko Komšić.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad