Reakcija iz Radon Plaze: Neka Muzur saopšti imena onih koji kradu vodu

Vijesti 24. maj 201913:56 > 14:02
Radon Plaza

Povodom izjave, direktorice Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća Vodovod i kanalizacije, da ''skoro svi hoteli u Sarajevu kradu vodu'', menadžment hotela Radon Plaza traži od direktorice da saopšti imena onih hotela koji se zaista bave tom vrstom kriminala, saopšteno je danas iz ovog hotela.

VEZANE VIJESTI

”Paušalnim svrstavanjem svih hotelijera i ugostitelja u isti koš, gospođa Muzur je nanijela nemjerljive štete kredibilitetu onih koji uredno izmiruju ovu svoju obavezu i zbog toga se treba izmijeniti i razmisliti o svojoj ostavci’‘, piše u saopćenju menadžmenta hotela Radon Plaza.

Podsjećamo, Azra Muzur, direktorica Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća Vodovod i kanalizacija, kazala je danas za N1 da u Sarajevu vodu kradu ”skoro svi hoteli” i da uposlenici ovog preduzeća prilikom kontrole trpe neugodnosti, napade i prijetnje.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad