Vasvija Vidović, Edin Ramić i Mirko Šarović u Danu uživo

Vijesti 01. jun 202011:40 > 11:41
N1

Novi radni tjedan, novi mjesec počeo a s njim i brojna zbivanja u zemlji, regiji i svijetu. Sve njih danas pratimo u emisiji "Dan uživo", u kojoj ćete od 16 sati gledati:

– Kako će Fadil Novalić voditi Vladu uz sve zabrane, pitaju danas iz SDP-a; Tužiteljstvo ulaže žalbu, glavnim akterima određene mjere zabrane. Naši reporteri prate ovu priču, za N1 govori odvjetnica Fadila Novalića – Vasvija Vidović.

– Edin Ramić, potpredsjednik SDA i ministar za izbjegla i raseljene osobe Federacije BiH gost je naše emisije. Iz Stranke demokratske akcije čuli smo kako je ovo što radi Tužiteljstvo u slučaju Respiratori usmjereno na Bošnjake. Na čemu temelje takve tvrdnje,pitamo našeg gosta.

– Slučaj Respiratori, sudsku odluku, te političke reakcije koje su zabilježene zbog ovog slučaja , komentira i analizira Kenan Kešmer, novinar portala raport.ba. Šta kriju tajni dokazi DT16 i DT16S, o čemu je danas pisao, objašnjava za N1.

– Danas posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske o rezoluciji Zastupničkog doma Parlamenta BiH. Uoči zasjwdanja predsjednik SDS-a Mirko Šarović kazao “Rezolucija je odlična stvar, SNSD se navlači na tanak led.” Šarović danas govori za Dan uživo.

– Kaos u Americi ne jenjava: Trumpa smjestili u podzemni bunker Bijele kuće , Više od 40 američkih gradova uvelo je policijski sat zbog prosvjeda protiv policijskog nasilja koje je dovelo do smrti Afroamerikanca Georga Floyda. S nama danas uživo iz New Yorka novinar Đivo Đurović.

– Posljednji vikend srpnja tradicionalno je rezerviran za Jahorina Ultra Trail. Riječ je o prvom i najvećem bh natjecanju u trail trčanju čije će se šesto, izdanje održati 25-26.07.2020. godine. Danas u Danu uživo, donosimo sve detalje.

Donosimo i aktualne vijesti, svjetske, sportke, servisne informacije .

Do 18:30 sati danas sa Vama Zvonko Komšić