Mićić na konvenciji SNSD-a: Velike projekte ne možemo završiti bez viših nivoa

Vijesti 20. sep 202017:35 > 17:45
Facebook/SNSD

U parku Mladen Stojanović u Banjaluci u toku je konvencija SNSD-a na kojoj se predstavljaju kandidati te stranke za gradonačelnike te stranke putem online platformi. Među onima koji su govorili bio je Mićo Mićić, aktuleni gradonačelnik Bijeljine, predsjednika stranke SDS Semberije koji je u maju ove godine napustio SDS i priklonio se SNSD-u. U govoru je indirektno objasnio zašto se priklonio ovoj stranci.

Mićić je u svom obraćanju kazao kako je “Bijeljina kao grad puno napredovala u posljednjih 15 godina, ali da su došli do nivoa gdje ne mogu završiti velike projekte bez viših nivoa vlasti”.

“Upravo zato smo napravili širu koaliciju koja pretpostavlja da sve nivoe vlasti uključimo kako bismo napravili model funkcionisanja u lokalnim zajednicama koji podrazumijeva širu odgovornosti bolje uvjete za rješavanja bitnih pitanja za naše građane. Višem nivou vlasti, uključujući SNSD kao vodeću političku stranku na svim nivoima vlasti i Vladu RS, zahvaljujem na saradnji i prepoiznatljivosti politike koju vodimo u gradu Bijeljina”, rekao je Mićić.

VEZANE VIJESTI

Podsjetimo, Bijeljina je već godinama bila bastion opozicije koji se odupirao SNSD-u, ali je u maju ove godine došlo do preokreta kada je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik kazao kako su “završili Miću Mićića”. Potpisan je sporazum kojim je Mićić postao SNSD-ov kandidat za gradonačelnika na ovim izborima.

Mićić je dobio podršku i durgih stranaka koje su priklonile SNSD-u, dok su iz SDS-a poručili da “ni u snovima ne može dobiti njihovu podršku”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad