Mićić: Nismo uspjeli osigurati razvoj Bijeljine onako kako smo ga zamislili

Vijesti 16. nov 202019:34 > 19:45
Srna

Mićo Mićić priznao je poraz za poziciju gradonačelnika Bijeljine. Svom protukandidatu, koji ga je prema posljednjim podacima CIK-a pobijedio sa 3.450 glasova više, uputio je čestitku. Poručio je kako ostaje prisutan u političkom životu Bijeljine.

“Iako nisu prebrojani svi glasovi i čekanje glasova stiglo poštom, čestitam mom protivniku Ljubiši Petrović, kandidatu SDS-PDP-a, na dobrom rezultatu i vjerovatnoj pobjedi na jučerašnjim izborima za gradonačelnika Bijeljine. Zahvaljujem se svim gradjanima Bijeljine koji su me podrzali svojim glasom. Mnoge poruke podrške obavezuju me da ostanem prisutan u političkom životu Bijeljine i svojim iskustvom pomognem osnažiti SDS Semberiju i doprinijeti stvaranju dobre atmosfere za život i rad u našem gradu”, napisao je Mićić.

VEZANE VIJESTI

Istakao je kako “nažalot, nisu uspjeli osigurati nastavak bijeljinskog razvoja onako kako su ga vidjeli i zamislili”.

“Ono što veseli je što su građani Bijeljine prepoznali potrebu postojanja jake lokalne stranke sa sjedištem u Bijeljini. Kandidati SDS Semberije ostvarili su odličan rezultat za svoj prvi nastup kao članovi nove stranke na izborima i na tome im čestitam. Građani su potvrdili našu odluku da Bijeljini treba takva stranka koja će osigurati razvoj Bijeljine i cijele Semberije. Za nas u SDS Semberiji tek počinje prava borba za interese Bijeljine i Semberije”, poručio je Mićić.

Danas je njegova stranka potpisala koalicioni sporazum sa SNSD-om i još devet stranaka među kojima je i SDA, o novoj skupštinskoj većini.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad