Petrović za N1: U Bijeljini se desila pobjeda naroda

Vijesti 19. nov 202018:10 > 18:31
Dron.ba za N1

Ljubiša Petrović, novoizabrani gradonačelnik Bijeljine, rekao je za N1 da je na proteklim izborima u ovom bh. gradu pobijedio narod najavši da će se nakon pobjede boriti za bolji život građana.

Dodao je da se duh promjena već osjeća u ovom gradu.

‘Još uvijek se utisci sliježu i u susret s našim sugrađanima, osjeća se taj duh promjena i u Bijeljini i u još nekim gradovima i opštinama u Republici Srpskoj. Naš narod imao je priliku da čuje poruke, odvaga, i 15. novembra ja sam izašao kao pobjednik. Ovo nije pobjeda Ljubiše Petrovića već pobjeda naroda u Bijeljini”, poručio je Petrović.

Dodao je da je bio i ostao uz svoj narod.

‘Sa tom idejom i sa tom pričom s kojom sam išao u predizbornom procesu. Htio bih reći da ovaj koalicioni kapacitet koji me podržavao SDS, PDP i Srpska napredna stranka su osvojili šest odborničkih mandata i možemo slobodno reći da je razlika u tim glasovima sasvim jasna. Ovo je pobjeda naroda koja se desila u nedjelju 15. novembra ovdje u Bijeljini”, rekao je Petrović.

N1

Naglasio je da još uvijek ne želi govoriti o skupštinskoj većini.

Ja ću se postaviti kao što sam i ranije, moja misija je da ću ostati uz svoj narod i ne bih se bacio onim što se zove sastavljanje skupštinske većine. Imam dužnost i obavezu da sačekam zvanične rezultate CIK-a i da se egzaktno vidi ko je dobio povjerenje naroda. Moja ruka će biti ispružena”, najavio je novi gradonačelnik Bijeljine.

Petrović je u Bijeljini osvojio 23.661 glas ispred Miće Mićića koji je osvojio 20.214 glasova.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad