42+3: Duhovite reakcije na društvenim mrežama nakon gostovanja Dodika na N1

Vijesti 20. nov 202019:05 > 20:01
Facebook

Korisnici društvenih mreža kreirali su niz zanimljivih sadržaja nakon gostovanja predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika na N1. S obzirom na to da je na nekoliko pitanja odgovarao s istim odgovorom da je "SNSD pobijedio u 42 opštine u Republici Srpskoj i tri u Federaciji BiH u kojima većinski žive Srbi", upravo ta rečenica poslužila je kao inspiricija i za jedan oglas.

“Mijenjam 42 opštine u RS i 3 u Federaciji za Banjaluku” – tako glasi tekst oglasa na OLX-u.

Kultna scena iz animirane serije “Simpsonovi” gdje u uvodnoj špici Bart piše na školskoj tabli, sada je dobila novi sadržaj.

Facebook

Maštoviti su bili i korisnici Twittera. Tako je jedna tviterašica iskoristila Dodikovu rečenicu da odgovori na pitanje koliko ima godina.

Twitter

Dubioza Kolektiv “obavijestila” je našu televiziju kako je njihov član Robby Megabyte “pokupio neki gadan virus”, te kontinuirano ponavlja istu rečenicu.

Video Dodikovog gostovanja na N1 postao je viralan i izazvao veliku pažnju građana. Dodik je istom rečenicom odgovaro na pitanja o rezultatima izbora u Banjaluci, prijetnjama, spornim fotografijama i drugim temama, čime je emisija i završena.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad