Kompanija Slobomir: Slobodan Pavlović nije bio u bjekstvu

Vijesti 11. feb 201616:01 > 16:04
slobomir.com

Menadžment kompanije "Slobomir" u vlasništvu danas uhapšenog Slobodana Pavlovića, u slučaju Pavlović banke, izdalo je saopštenje za javnost.

“Povodom netačnih i zlonamjernih informacija da je danas g. Slobodan Pavlović pokušao bjekstvom da izbjegne privođenje od strane pripadnika policijskih organa BiH, Kompanija „Slobomir“ a.d. želi obavijestiti cjelokupnu javnost u BiH da su takve vijesti apsolutno netačne. 

 Očigledno je da ovakve dezinformacije dolaze iz pojedinih krugova koji na sve moguće, bezočne načine žele potpuno diskreditovati i nanijeti nepopravljivu štetu g. Slobodanu Pavloviću lično i njegovim kompanijama, koje zapošljavaju preko 800 radnika.

G. Pavlović je uvijek bio potpuno kooperativan u saradnji sa svim državnim organima i ne postoji niti jedan razlog da izbjegava bilo kakav razgovor i odnose sa istima.

Uvjereni smo da će u narednom peiodu g. Pavlović i njegovi saradnici dokazati apsolutnu nevinost u postupku koji je u toku, nakon čega će iskoristiti sva dozvoljena pravna sredstva za zaštitu interesa svojih kompanija i svog integriteta”, navodi se u saopćenju.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.