Advokat Klare Buntić: Ona se pribojava izaći iz kuće

Vijesti 29. sep 202310:16 0 komentara
FB

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac Denis Buntić jučer je snimljen kako dolazi i odlazi iz policijske postaje u Ljubuškom. Naime, Općinski sud u Ljubuškom odredio je Buntiću da se svakodnevno mora javiti u policiju, a supruzi Klari ne smije prilaziti na manje od 100 metara.

Sud u Ljubuškom tražio je izuzeće, budući da majka osumnjičenog Buntića radi na tom sudu, ali zahtjev za izuzećem je ubrzo odbijen. Odvjetnik Klare Buntić rekao je za Dnevnik Nove TV što očekuje od žalbe na odluku da se Buntića ne pritvori.

Tužilaštvo ZHK o slučaju Denisa Buntića koji je pretukao suprugu: Tražili smo pritvor, sudija ga pustio na slobodu

“Nadam se da možemo očekivati odluku jako brzo s obzirom na to da izaziva veliki stres kod klijentice i ona je sklonjena kod svoje majke. Svakodnevno se čujemo, pratimo stanje i to je to”, rekao je odvjetnik Adi Tvrtković, koji se nada pozitivnom ishodu oko odluke o žalbi. “Ona bi bila slobodnija za kretanje, ovako se pribojava izaći iz kuće”, zaključio je Tvrtković.

Podsjetimo, bivši rukometaš bio je uhićen zbog premlaćivanja supruge Klare, a u obiteljskoj kući policija je pronašla čitav arsenal oružja – automatske puške, zolje i streljivo.

Buntićeva advokatica: ‘Nemojte me ništa pitati. Nema dokaza, ništa se ne može reći”

Buntića je prijavila Klara, koja je medijima priložila audiozapis na kojem se čuje kako je Buntić premlaćuje. Snimka je uznemirujuća, a nakon ispitivanja sud u Ljubuškom pustio je Buntića na slobodu uz mjere zabrane prilaska ženi. Na sudu je zaposlena njegova majka.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Pročitajte više

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!