Baja Mali Knindža zakazao koncert u osnovnoj školi u Banjaluci, nižu se reakcije (VIDEO)

Vijesti 12. feb 202421:21 0 komentara
N1

Dan državnosti Srbije u Banjaluci će biti obilježen i u organizaciji SNSD-a. Glavna zvijezda na proslavi u sali jedne osnovne škole biće odlikovani pjevač Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža.

Najnovijim plakatima na ulicama Banjaluke pozivaju se građani, na kako je naznačeno, “Koncert Patriotskih pjesama i folklora”. Glavna zvijezda – Baja Mali Knindža. Slobodan ulaz omogućio GO SNSD-a. To što se sve održava pri sali OŠ Branko Radičević izazvalo je i reakcije.

“Mislim, to nije muzika meni bliska i naročito mislim da nije bliska djeci koja su u osnovnoj školi, tako da ako su htjeli već da organizuju trebali su napraviti anketu čisto da čuju šta to djeca žele da čuju”, navodi nam jedan od građana.

“Smatram da nije ni u redu niti je muzika za djecu, niti je Baja Mali Knindža neko ko bi remetio red u školi gdje se održavaju aktivnosti školske iako je to vikend ne znači da je škola slobodna za takve aktivnosti”, dodaju građani, između ostalog.

Nešto oštriju reakciju imala je lider NF Jelena Trivić. Pa je tako najavljeni koncert Baje Malog Knindže postao još jedan razlog za najnovija politička prepucavanja suparničkih tabora.

Detaljnije u priči Žane Kezunović.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!