Bakir Nakaš u Novom danu

Vijesti 23. mar 202115:53 0 komentara
N1

Dr. Bakir Nakaš u ime grupe građana BiH podnio je Tužilaštvu Bosne i Hercegovine krivičnu prijavu protiv Zorana Tegeltije, Ankice Gudeljević, Fadila Novalića i Vjekoslava Mandića, zbog postojanja osnova sumnje da nisu obavili ili izvršili svoje službene dužnosti u pogledu osiguravanja i direktne nabavke vakcina potrebnih za imunizaciju stanovništva. Bakir Nakaš govori za Novi dan.

Direktor Agencije za bankarstvo Federacije Bosne i Hercegovine Jasmin Mahmuzić govori za Novi dan. Kakvo je stanje u bankarstvu godinu dana nakon početka pandemije? Moratorij na otplatu kredita se produžuje, može li se doći u situaciju da se rokovi ne mogu više prolongirati? Detaljnije u Novom danu.

U Sarajevu konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća grada Sarajeva, tim povodom za Novi dan govori Nihad Uk – gradski vijećnik i generalni sekretar Naše stranke.

Govorimo o zastupljenosti i angažmanu žena na liderskim pozicijama u javnim preduzećima u FBiH. Naši gosti Jasna Kovačević – docentica na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu gdje je studija i pokrenuta i Matthew Field – ambasador Velike Britanije u BiH koja je podržala izradu studije.

Imao je tumor na koljenu prije godinu dana, operisao se, pauzirao i vratio se u ring. Prvak BiH u omladinskim kategorijama, prvak BiH u seniorskom amaterskom boksu, ima 20 godina, studira, radi i živi boks. Pričamo o volji i želji za životom. Džan Šljivo govori o svom iskustvu.

 

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!