Banjalučani nakon svirepog ubistva u šoku

Vijesti 03. dec 202213:51 1 komentar
N1

Nakon opsežne potrage koja je trajala prethodne večeri i cijele noći uhapšen je D.M. Osumnjičen za svirepo ubistvo 28-godišnjeg Arijela Bogdanovića. Slučaj koji je policiju u gradu na Vrbasu digao na noge desio se sinoć oko 19:40 šokirao je Banjalučane.

“Dešavala su se razna ubistva u prethodnim godinama ranije, ovo nas je baš potresno, bilo je u časovima kad se ljudi kreću po gradu, vozila su prolazila. Mislim da su svi u šoku”, kaže nam jedna Banjalučanka.

S njom je saglasna i sugrađanka koja radi nedaleko od mjesta zločina.

“Svako malo se nešto desi vezano za mlade ljude. Potreslo me, radimo tu u Boriku”, kaže nam.

Sve se desilo u neposrednoj blizini Kampusa, studentskog grada i Studentskog doma. Jedan od stanara tog kompleksa rekao je da je zabrinut, i da mu sve izgleda nestvarno, jer je neposredno prije izvršenja ubistva napustio Kampus iz kojeg je, pretpostavka je, ubijeni bježao od napadača.

“Srećom ja sam izašao sa one strane Kampusa, tako da ne daj Bože da sam bio s ove strane pola sata prije, mogao bih biti tu blizu”, kaže nam.

Povezane vijesti

Zabrinut je i stariji Banjalučanin kojeg smo zatekli u blizini mjesta zločina.

“Što kažu, desilo se u centru grada, a da niko nije reagovao, da niko nije pokušao da spasi mladića. Nemoguće je proći ovom ulicom, a da nema baš nikoga”, kaže on.

Društvenim mrežama i pojedinim medijima kruže snimke sa obližnje benzinske pumpe na Bulevaru srpske vojske na kojem se desio zločin. Na snimku se vidi kako žrtva bježi od napadača i u jednom trenutku pada. Zbog toga se pretpostavlja da je ubijeni već bio povrijeđen. Dok je bio na zemlji ubica mu je prišao, nekoliko puta ga ubo nožem i pobjegao.

Motivi ovog zločina još nisu poznati, a mediji spekulišu da se radi o ljubomori. Policija o svemu za sada šturo, uz potvrdu o hapšenju lica D.M.

“Po nalogu postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka navedeno lice će nakon završene kriminalističke obrade i kompletiranja i dokumentovanja predmeta uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti sprovedeno u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka”, saopštili su.

Navodno, uhapšeni je priznao ubistvo, ali za to nema potvrde. Zatečen je u iznajmljenom stanu u naselju Starčevica, a neposredno po izvršenju zločina karakterističnu crvenu jaknu koju je nosio i koja se vidi na snimku, bacio je u smeće.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare