Banjalučki paketi s dušom uskoro u Turskoj

Vijesti 05. mar 202312:56 0 komentara
N1

Banjalučki paketi s dušom kreću za Tursku. Sa porukom "Banjaluka je prijatelj" prikupljane su deke, grijalice, dušeci, ali najviše higijenski paketi za žene i djevojčice.

Kako je istakla Željkica Ilić, sekretar gradske organizacije Crvenog krsta Banjaluka, šleper s pomoći će prvo ka centralnom skladištu u Palama, odakle će, nakon što pomoć iz ostalih gradskih i opštinskih organizacija stigne, biti upućena za Tursku.

Banjalučani su u prethodnom periodu donirali deke, podloge, stolice, krevete na rasklapanje, grijalice ali najviše higijenske pakete za žene i djevojčice.

N1
N1
N1
N1

“Prikupljena su 892 higijenska paketa to je izraz solidarne podrške za sve žene koje su pretrpjele posljedice zemljotresa. Oca akcija je dio kampanje ‘Za život žena Grada Banjaluka’ koja se održava u susret 8. martu”, istakla je Gorica Ivić iz Fondacij “Udružene žene Banjaluke”.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković istakao je da Banjaluka pamti zemljotres i da je imala želju da pomogne.

“Banjaluka uvijek ima snagu, ljubav, empatiju da bude tu. Možda ovo nije najveća pomoć na svijetu, ali Banjaluka da onoliko koliko može”, rekao je on.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!