Britney otkrila jezive detalje: “15 godina nisam imala pristup vlastitom novcu”

Showbiz 14. nov 202212:42 1 komentar
Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Britney Spears u posljednje vrijeme otkriva mnoge detalje iz njenog života tokom perioda kada je njen otac Jamie imao starateljstvo nad njom.

Pjevačica je prije samo nekoliko sedmica izjavila da ju je otac tokom 13 godina starateljstva tretirao kao psa i da ju je čak pokušao ubiti, a sada je otkrila još detalja, piše nova.rs.

“Koliko mi znači što kupujem nešto po prvi put poslije 15 godina. Osiguranje je držalo moju kreditnu karticu 15 godina. Kada je bilo vrijeme za kupovinu, uvijek sam morala da se povučem i budem duhovita, dok bi drugi ukucavali kod i pisali moje ime. Uvijek je bila kreditna kartica. Godinama nisam imala gotovinu. Zaboravila sam kakav je osjećaj nešto kupiti. Dobila sam svoju prvu karticu prije tačno godinu dana, a tačan datum je 19. oktobar 2021. Prilično velika stvar za mene”, započela je Britney pa dodala:

“Nadam se da nekolicina može razumjeti kako je to kada neki čovjek kupuje stvari u vaše ime. Prije godinu dana sam prvi put kupila nešto za sebe. Noge i ruke su mi se tresle 15 minuta nakon toga. Kako se država usudila oduzeti mi pravo da koristim svoju imovinu. Osjećala sam se kao da me moj otac pokušava ubiti. Govorila sam o tome nekoliko puta, imam dokaze i svjedoke šta je radio. Imam sate koje sam radila po rasporedu, sedam dana u sedmici. Jedino sam ja radila. Imam dokaz za sve to, pričala sam o tome na sudu za vrijeme pandemije.”

Ogorčena Britney Spears se ni tu nije zaustavila.

“Morala sam okončati taj sistem u kojem sam bila primorana biti, ali svaka osoba koja je bila uključena mora se skloniti od mene. Ponašaju se kao da ništa nisu uradili. Da sam bila cijenjena i poštovana, moj otac bi bio zaključan za dvije sekunde. Ljudi mi kažu da moram dati ogroman novac, biti na sudu i sjediti tamo satima. Nikada više neću dati novac za to. Odlučila sam se smijati u lice svojoj porodici sve dok ne umrem”, zaključila je pjevačica.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare