Čokolada sa plastikom pronađena i u Banjaluci

Vijesti 18. mar 202416:08 0 komentara
Twitter

Gradska inspekcija za hranu izvršila je vanrednu kontrolu prometa konditorskog proizvoda trgovačkog naziva "Milka oreo", neto 37 grama sa rokom upotrebe do 18. avgusta 2024. godine zbog sumnje na prisustvo komadića plastike u proizvodu.

Kako su naveli iz resornog odjeljenja – Inspekcija za hranu Gradske uprave Grada Banjaluke obavila je kontrolu u 15 maloprodajnih trgovinskih objekata, koji su dio većih trgovačkih lanaca, a na osnovu obavještenja EU RASFF proslijeđenog od strane Glavnog republičkog inspektora za hranu.

“U samo jednom od kontrolisanih objekata zatečena su u prometu 23 komada konditorskog proizvoda ‘Milka oreo’, neto 37 grama sa rokom upotrebe do 18. avgusta 2024. godine, te je rješenjem naloženo povlačenje i zabrana daljeg prometa navedenog proizvoda do otklanjanja sumnje na bezbjednost za ishranu ljudi”, navode iz Gradske inspekcije za hranu.

Saopšteno je da u ostalim kontrolisanim trgovinskim objektima nije zatečen proizvod navedene serije u prometu niti na stanju u predmetnim objektima.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!