Cvijanović organizovala Božićni prijem u Istočnom Sarajevu

Vijesti 12. jan 202319:13 0 komentara
Predsjedništvo BiH

Predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović organizovala je večeras u Istočnom Sarajevu božićni prijem za brojne goste i zvanice iz javnog, političkog i kulturnog života entiteta Republike Srpske, BiH, vjerskih zajednica, stranih ambasada i međunarodnih organizacija.

Prijemu u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske prisustvuju predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsjednik Vlade Srpske Radovan Višković, članovi kolegijuma Predstavničkog i Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH iz reda srpskog i hrvatskog naroda, poslanici i delegati iz Republike Srpske, predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija, te novoimenovana predsjedavajuća Savjeta ministara Borjana Krišto, ministri u Savjetu ministara iz Republike Srpske.

Na prijemu je i ambasador Ruske Federacije u BiH Igor Kalabuhov, ambasador Japana u BiH Kinefuči Masami, kao i gradonačelnik Istočnog Sarajeva LJubiša Ćosić i načelnici opština iz Republike Srpske.

Prijemu prisustvuju i predsjednik DNS-a Nenad Nešić i lider stranke Narod i pravda Elmedin Konaković.

Čestitke povodom pravoslavnog Božića Cvijanovićevoj su lično uputili i Borjana Krišto, te članovi kolegijuma Predstavničkog i Doma naroda parlamenta BiH Marinko Čavara i Dragan Čović i drugi zvaničnici.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!