Dan uživo: Reakcije nakon usvajanja Zakona o nepokretnoj imovini u NSRS

Vijesti 29. dec 202212:27 0 komentara
N1

“Dan uživo” ovog četvrtka između ostalog, okrenut reakcijama nakon jučerašnjeg usvajanja Zakona o nepokretnoj imovini u NSRS. Govorimo i o protestima ispred Gradske uprave Banja Luka, kao i Mostaru, gdje nezadovoljstvo iskazuju radnici zaposleni u zdravstvenom sektoru...

O izboru Borjane Krišto na čelo Savjeta ministara, potencijalnim ministrima, usvajanju Zakona o nepokretnoj imovini u NSRS, odnosima u Osmorki, Izbornom zakonu – razgovaramo sa poslanikom Pokreta za nove generacije u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Zlatkom Miletićem.

Nakon oslobađajuće presude u predmetu „15. maj“ – za „Dan uživo“ govori predsjednik Socijaldemokrata BiH Enver Bijedić. Teme su nam i ulazak SDBiH u vlast u TK, potencijal koalicije Osmorka – SNSD – HDZ na državnom nivou, ali i izbor novog gradonačelnika Tuzle, koji uskoro predstoji.

Sarajevski Centar Skenderija uz “Zimsku čaroliju” najavljuje dva zanimljiva koncerta narednih dana, „Bombaj štampe“ i „TBF-a“ uz slogan “Ispratimo staru i ukližimo u Novu 2023. godinu”. Damir Petrinić donosi nam više detalja o tome.

„Mama“ je novi singl Lake i Lele, koji govori o nesnalaženju mladih u današnjem svijetu i najavljuje i njihov novi album. Elvir Laković Laka je naš muzički gost ovog četvrtka.

Ni ovog puta neće izostati svjetske, sportske i servisne vijesti.

Vaš domaćin u „Danu uživo“ od 16 do 18:30h je Dalibor Mrdić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!