Danas se udaje Mahira Ahmiš, čija je žrtva dirnula region

Vijesti 30. sep 202312:26 0 komentara
N1

Mahira Ahmiš, koja je srca javnosti osvojila brigom o svom mužu Esedu koji je imao dijagnostikovanu MS i od koje je preminuo, putem svog Instagram profila danas je svoje pratitelje obavijestila da se udaje.

Vjenčanje je kako se može vidjeti u pozivnici zakazano za danas, a uslijedile su mnogobrojne čestitke njenih pratitelja.

“Danas je početak novog poglavlja u vašem životu. Želim vam svu ljubav, radost i sreću. Ljubav ne znači gledati jedno u drugo već zajedno gledati u istome smjeru. Sretno vam putovanje”, jedna je od brojnih poruka upućenih Mahiri i njenom partneru.

Podsjetimo, sve vrijeme bolesti njenog supruga Eseda krhka, a toliko snažna, Mahira se brinula o njemu, noseći ga na vlastitim rukama. Dirnula je srca mnogih ljudi.

Screenshot

“Šta sam sve prošla i kakav teret, hvala Allahu počašćena sam zdravljem. Na mene to nije toliki utisak ostavilo, sve bih isto ponovila da se to desi. To sam shvatila kao svoj život, sudbinu, misiju, uradila sam to dostojanstveno i ponosna sam na sebe. Danas imam drugu misiju, to su moja djeca. Ne odustajem. Želim svoj život da iskoristim maksimalno, to je dar od Allaha i treba ga iskoristiti kao treba”, kazala je ranije za N1 Mahira.

Screenshot

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad