Danis Tanović saopćio lijepu vijest: Orhan je napustio intenzivnu njegu

Vijesti 28. feb 202221:32 4 komentara
Instagram/@danistanovic

Bh. oskarovac i reditelj Danis Tanović objavio je da je njegov sin Orhan koji je povrijeđen sredinom februara u saobraćajnoj nesreći na Drveniji u Sarajevu, napustio intenzivnu njegu.

“Orhan je izašao iz intenzivne njege. Ispred nas je dug i težak put do oporavka, ali Orhan je jak i hrabar dečko. Hvala svim uposlenicima Neurohirurgije na svemu što su uradili da Orhan preživi. Hvala vam svima na nesebičnoj pomoći, porukama i molitvama. Idemo dalje”, napisao je Tanović na Instagramu.

Tanović je često izvještavao javnost na ovoj društvenoj mreži o stanju njegovog sina koji je bio kritično nakon teške saobraćajne nesreće.

U svojoj prethodnoj objavi je poručio da je Orhan svakim danom jači, a svaki put bi dobio ogromnu podršku brojnih prijatelja, ali i svih onih koji cijene i prate njegov rad i suosjećaju sa porodicom u ovim teškim trenucima.

Podsjetimo, Orhan (17) je 11. februara zadobio teške povrede glave kada ga je terencem marke Porsche na Drveniji udario Benjamin Spahović koji je od ranije dobro poznat policiji i koji je u više navrata služio zatvorsku kaznu.

On je kasnije te noći uhapšen, a određen mu je i jednomjesečni pritvor.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare