DF donio odluku koga će podržati u Vogošći

Vijesti 03. feb 202308:18 4 komentara
Screenshot

Demokratska fronta Vogošća će na predstojećim izborima za načelnika opštine Vogošća, koji se održavaju u nedjelju, 5. februara, svoju podršku pružiti kandidatu Stranke demokratske akcije, Migdadu Hasanoviću.

Demokratska fronta na prijevremenim izborima u Vogošći nema svog kandidata, i odluka organizacije u Vogošći je da između dva kandidata, Migdada Hasanovića, i kandidata Naroda i pravde Adnana Šeraka, podrži g. Hasanovića.

Migdad Hasanović se u proteklom periodu pokazao kao vrijedan, pošten i kompetentan kandidat, koji je i kao opštinski vijećnik, i v.d. načelnik, pokazao i volju i sposobnost da rješava lokalne probleme građana, ali i viziju da realizuje velike projekte od značaja za opštinu Vogošća.

Političko djelovanje Kluba vijećnika Demokratske fronte je u proteklom periodu i bilo uspješno zahvaljujući dobroj saradnji sa ljudima poput Migdada Hasanovića. Kroz aktuelni mandat, kao rezultat političke saradnje naše dvije političke stranke, realizovani su brojni projekti od značaja za općinu Vogošća, i očekujemo od g. Hasanovića da nakon pobjede na predstojećim izborima nastavi realizaciju započetih projekata, ali i krene sa implementacijom novih projekata i promjena u opštini koji će biti u interesu svih građana, saopćeno je iz Demokratske fronte.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare