Dodik častio i za Dan zaljubljenih: Obradovao dječaka na trotinetu (VIDEO)

Vijesti 14. feb 202411:34 0 komentara
N1/ F.Z.

Banja Luka i ovog 14. februara slavi ljubav. Zanimljiva postavka osvanula je u centru grada, kod spomenika Banu Milosavljeviću ali i poruke ljubavi ispisane ulicama grada na Vrbasu, poput: "Ti si moja čarolija" , "Volim te". U dobrom raspoloženju jutros je bio i predsjednik RS Milorad Dodik koji je prošetao i častio je jednog dječaka na trotinetu.

Dodik je mahanjem odgovorio na radoznale poglede, ne zaustavljajući se kraj ove velike, “ljubavne instalacije”, ali se zato, prije nego je ušao u prolaz kod Juvente, zaustavio kraj jednog mališana na trotinetu. Kako se vidi na snimku, sa njim je kratko popričao, a onda je iz džepa izvadio 100 KM i dao ih dječaku, piše BL portal.

Za to vrijeme, Banjalučani su nastavili da se fotkaju kraj srca probodenog Amorovom strijelom iz koje viri gomila crvenih balona.

No, oni koji slave ljubav imaju dodatni razlog za slavlje, bar u Banjaluci jer će grad nagraditi one građane koji naprave najkreativnije fotografije pored postavke ili poruka ljubavi. >> Opširnije

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!