“Dodik je među političarima ko Golf 2, jednostavno je nepoderiv”

Vijesti 23. dec 202212:47 1 komentar
N1

Iako su vlasti u Republici Srpskoj mjesecima ubjeđivali javnost da neće doći do poskupljenja struje, poslije izbora, druga priča. Od 1. januara počinju primjenjivati nove tarifne modele, koji će drastično povećati cijenu eletrične energije. Ukinute su i takozvane ljetne i zimske tarife. O poskupljenjima, ali i već zatraženim prvim ministarskim ostavkama u Vladi RS za Novi dan govorio je Dušan Jokić.

Nešto ste u mraku?

“Ne mogu drugačije, čekam jeftinu struju”, kazao je na početku gostovanja.

Koliko je struja u RS? Bilo je nekih pokušaja da se objasni?

Dobijete rezultat da se ne kupate, ne jedete. Eventualno zvonce na vratima ostavite, to je dnevna varijanta. Naveče od 00:00 do 01:00 imate vremena da se kupate, od 01 do 02:00 ili 03:00 spremite ručak. Prosto i jednostavno, ne vidim šta je tu složeno i čudno“.

Narod zaboravlja definiciju integrala struje. Koliko god da je struja, ona je najjeftinija“, kazao je Jokić.

Mi smo jedno bogato društvo, vidite da masa ljudi prosto ne može da izdrži taj standard i mora da ide u druge zemlje gdje je manji standard. Ovdje je prevelik standard“.

Za Dodika kaže da je “mitološko biće”.

Jedan jedini. Dodik je među političarima ko Golf 2, jednostavno je nepoderiv. Može gdje hoće, ima dijelova kakvih hoćeš. Ja sam predložio da ne budemo više republika, nego nasljedna dinastija “Dodikovina”. On je mitološko biće. Kozara je nekad bila visok 1.500 metara i onda se pola Kozare odlomilo i palo u Vrbas. Onda je to izronilo kao mitološko biće. To više nije ni predsjednik, jednostavno mitološko biće“.

Jokić je posvetio i posebnu pjesmu za Bakira Izetbegovića.

Njegovo gostovanje pogledajte u videu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare