Dodik: Srbija je tužna, ali ovaj skup pokazuje da nije slaba

Vijesti 26. maj 202320:14 4 komentara
Milorad Dodik (TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je na mitingu u Beogradu da srpski narod danas tuguje za stradalom djecom koja su izgubila život u masovnim ubistvima.

“Neki su pomslili da je Srbija slaba. Ona jeste tužna jer je izgubila djecu, ali nije slaba i ovo okupljanje govori da ona nije slaba”, kazao je Dodik.

“Oni koji su okupili bolumentu protiv Srbije i srpskog naroda neće proći. Džabe Britancima što okupljaju ovde satrape i izdajnike protiv srpskog naroda koristeći tako bezočno događaje kao što je ovaj”, poručio je Dodik sa bine ispred Skupštine Srbije.

“Došao sam da podržim Srbiju koju vodi Aleksandar Vučić, koji je izabran na izborima, i ta Srbija treba i mora da bude poštovana. Srpska je zagledana u Srbiju, ovdje smo da pokažemo da smo jedan, jedinstven narod. Ovdje smo da pokažemo da ima Srba koji hoće da pokažu da imamo dvije države i nećemo dozvoliti da nas uvuku u sukobe. Danas smo uz Kosovo i Metohiju. Srpski narod davno je naučio da slobode nema bez države. Srbi žele stabilnu Srbiju. Živjela Republika Srpska i živjela Srbija”, zaključio je Dodik svoj govor u Beogradu.

Detalje o velikom skupu u Beogradu čitajte OVDJE.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare