Državljanima Srbije besplatan parking u Banjaluci u znak zahvale

Vijesti 15. jul 202115:27 > 15:28 0 komentara
N1

Državljanima Srbije, odnosno vozilima sa registarskim oznakama te zemlje, omogućeno je da do kraja godine besplatno parkiraju u Banjaluci na svim mjestima na kojima postoji naplata parkinga.

Iz banjalučke Gradske uprave je saopšteno da je ovo omogućeno u znak zahvalnosti za sve što je Srbija uradila za građane Republike Srpske.

Riječ je odluci gradonačelnika Draška Stanivukovića koji se danas, tim povodom, sastao sa konzul-žeranom Konzulata Srbije u Banjaluci Vesnom Marinković, te joj uručio rješenje o ovoj odluci.

“Parking karta državljana Srbije u Banjaluci biće njihova registarska tablica. Građani Banjaluke i RS godinama osjećaju dobrobit naše bratske saradnje sa Srbijom, a mi smo odlučili da uzvratimo na ovaj način, kako bi značaj našeg prijateljstva i saradnje osjetili i građani Srbije”, rekao je Stanivuković.

Banjaluka je, između ostalog, zahvaljujući donaciji Srbije većoj od 1,5 miliona KM u naselju Petrićevac dobila višenamjenski objekat, u okviru kojeg su vrtić i ambulanta, a najavljena su i nova ulaganja viša od pet miliona KM, među kojima je projekat izgradnje škole u naselju Ada.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!