Edo Maajka u Novom danu: Narodnjaci, cenzura i “šund komisija”

Vijesti 27. feb 202317:18 0 komentara
N1

U izdanju emisije Novi dan za utorak gledajte:

Meteorolog Federalno hidrometeorološkog zavoda, Bakir Krajinović najavljuje da će aktuelni snijeg brzo okopniti. U “Novom danu” donosimo više detalja o rastu temperatura i prestanku padavina.

Sa Edom Maajkom razgovaramo o cenzuri koncerta u Puli, ali i nekvalitetnoj muzici koja vlada Youtube trendingom u svim zemljama regije. Album “Moćno” i sjajni koncerti u BiH također su tema intervjua.

O cenzuri i narodnjacima koje se trpa u muziku koja je dio naše tradicije, nekvalitetnoj muzici na vrhu youtube trendinga, ali o tzv. “šund komisijama” i opasnostima svih oblika cenzure u “Novom danu” govore: Amir Misirlić, novinar i publicista i Mirko Šenkovski -Geronimo, kompozitor i tekstopisac.

Nakon današnjih sastanka delegacije iz Srbije i Kosova sa evropskim zvaničnicima znat će se da li je prihvaćen evropski prijedlog za rješavanje pitanja Kosova.

Da li bi prihvatanje evropskog prijedloga značilo priznanje Kosova, kakav je status Zajednice srpskih opština, o reakcijama u Srbiji i kako bi se ova odluka mogla reflektovati na druge krizne tačke u Regiji razgovaramo sa Dušanom Janjićem, političkim analitičarom.

Sutra je sa vama od 8 do 11 Sanela Dujković.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!