Black Friday na ITAcademy i BusinessAcademy: 2 programa po cijeni 1

Ekonomija 24. nov 202208:04 0 komentara
Promo

Ukoliko ste razmišljali da steknete neka nova znanja koja će vam značajno promijeniti život i karijeru, vjerovatno ste se pitali šta bi bilo bolje da naučite. Da li da učite nešto o dizajnu ili da se okrenete programiranju? Da li da se opredijelite za PR ili marketing? Šta bi bilo unosnije: da se specijalizujete za SEO ili PPC oglašavanje?

E, pa sada imate zaista rijetku priliku da naučite oba, i to po cijeni jednog.

Prilika koju ne smijete propustiti

Kako bi izašle u susret svim ljudima koji žele da promijene svoju karijeru i život i opremile ih znanjima koja će im to i omogućiti, ITAcademy i BusinessAcademy su pokrenule jedinstvenu akciju povodom Black Friday dana, koji je širom svijeta poznat po najboljim ponudama.

Svi zainteresovani koji se od 25. do 27. novembra prijave za jednogodišnje školovanje na nekoj od ove dvije ustanove, pored izabranog programa, moći će naredne godine da pohađaju još jedan program po izboru u okviru te ustanove, i to potpuno besplatno. Dakle, dobićete dva programa – od kojih ćete platiti samo jedan, i to po sniženoj cijeni jesenjeg upisnog roka.

Akcija traje samo do nedjelje, zato reagujte odmah i iskoristite priliku da postanete uspješan stručnjak za više traženih oblasti.

Prijavite se za ovu specijalnu akciju na ITAcademy ili iskoristite pomenute pogodnosti na BusinessAcademy.

Napravite pravu kombinaciju znanja i udvostručite svoje šanse za uspjeh

Prepoznajući želju i potrebu polaznika da upišu više od jednog programa kako bi stekli znanja iz više traženih oblasti poslovanja i tako značajno uvećali svoje šanse za uspjeh, ITAcademy i BusinessAcademy iskoristile su Black Friday kao sjajan povod da polaznicima pruže upravo ono što im je potrebno.

Nerijetko su grafičkim dizajnerima potrebne dodatne vještine iz oblasti web dizajna, dok JavaScript programeri uglavnom žele da se usavrše i kao PHP programeri, čime postaju i frontend i backend stručnjaci. S druge strane, programerima su, uz znanja stručnih IT vještina, često potrebne i vještine upravljanja IT projektima i IT biznisom.

Na tržištu se neophodne kvalifikacije za određene pozicije često prepliću, pa su tako PR stručnjacima potrebna znanja iz marketinga, a oni koji se bave online oglašavanjem moraju znati kako funkcionišu i SEO tehnike.

Uz pomenute kombinacije, one koje se još preporučuju sa ITAcademy i BusinessAcademy su:

● Frontend JavaScript Development + PHP Web Development;
● Android Mobile Development + iOS Development Program;
● Menadžment ljudskih resursa + Menadžment projekata;

● Microsoft Administration + Linux Administration;
● Web Design + Print & Graphic Design;
● Content & SEO Manager + PPC & Digital Channels Manager;
● Cambridge poslovni program + Međunarodno poslovanje;
● Software Testing and QA + Python Development.

Na ovim ustanovama možete se opredijeliti za nastavu u učionicama ili za online školovanje uz najsavremeniju platformu za učenje na daljinu.

Više o programima možete saznati na sajtovima ITAcademy i BusinessAcademy.

Vještine koje možete odlično da naplatite

Dok mnogi, uprkos svakodnevnom radu, sebi ne mogu da priušte više od pukih osnova, oni koji su prepoznali isplativost savremenih IT, biznis i internet vještina nemaju problema sa zaradom. Tako prosječna plata programera u Bosni i Hercegovini dostiže 3000 KM, a približne prihode ostvaruju i preduzetnici, SEO stručnjaci i PR menadžeri.

Da biste se našli na ovakvim pozicijama, ono što vam je neophodno jesu praktične vještine koje ćete moći da iskoristite u realnim okolnostima. Upravo zbog važnosti primjene usvojenih vještina, na ITAcademy i BusinessAcademy polaznici stiču isključivo znanja za rad na konkretnim radnim mjestima.

Na ITAcademy možete da se usavršavate za najtraženije IT profesije. Polaznici uče i razvijaju napredne tehnike programiranja, IT administracije, dizajniranja i upotrebe softverskih alata uz neprestanu podršku priznatih stručnjaka. Isto tako, školovanjem na BusinessAcademy dobijate poslovne vještine, znanja i resurse koje možete primijeniti i naplatiti odmah.

Prijavite se i steknite školovanje po svjetskim standardima

Zahvaljujući najsavremenijim programima, usklađenim sa potrebama tržišta i svjetskim standardima, kvalitetu predavačkog kadra, primjeni najnovije tehnologije i softvera u nastavi, kao i jedinstvenoj metodologiji za brzo sticanje najviše stručnosti – „Arhitektura saznanja”, obje ove ustanove ovlaštene su od strane Cambridge odjeljenja za međunarodne ispite, kao i vodećih kompanija i organizacija u sferi IT-ja i biznisa, kao što su Microsoft, Zend Technologies, Adobe, CompTIA, Oracle, Cisco, Autodesk, MikroTik, Unity, ISTQB, Python Institute, Linux Professional Institute, International Qualifications Network, Chartered Management Institute, The Institute of Commercial Management i drugi.

Prijavite se za školovanje na ITAcademy ako želite da se usavršite za više IT oblasti ili na BusinessAcademy ako imate ambicije za daljim razvojem karijere.

Da podsjetimo, akcija Black Friday traje od 25. do 27. novembra i samo u ovom periodu možete upisati dva programa po cijeni jednog. Požurite!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad