EON paketi prvih 6 mjeseci po 1KM: Izaberite Telemach – izaberite najbolje

Vijesti 18. okt 202415:19 0 komentara
Telemach

Želite uživati u vrhunskim telekomunikacijskim rješenjima, prilagođenim vašim potrebama, surfati najbržim i najpouzdanijim internetom i gledati ekskluzivne TV sadržaje? Izaberite Telemach BH i najbolje EON pakete po akcijskim cijenama.

Plaćajte samo 1 KM mjesečno prvih 6 mjeseci za pristup najmodernijim digitalnim uslugama putem jedinstvene i višestruko nagrađivane EON platforme. EON paketi pružit će vam sveobuhvatnu uslugu koja uključuje najbrži i najbolje ocijenjeni internet, televiziju i digitalnu fiksnu telefoniju, uz vrhunsko iskustvo u svakom aspektu.

Na superbrzom internetu – od 250 Mbps do čak 1 Gbps na GIGA mreži nove generacije – bezbrižno surfajte i uživajte u svim online aktivnostima. Upravljajte kućnim internetom i zaštitite djecu od neprimjerenih sadržaja uz Connect aplikaciju. Iskoristite sve funkcionalnosti EON Smart TV i mobilne aplikacije i idite ukorak s novim tehnologijama.

Gledajte vrhunske TV sadržaje na više od 250 kanala i u Video klubu sa preko 25.000 naslova bez naknade. Za mališane svih uzrasta tu je EON Kids, sigurno i zabavno okruženje s raznovrsnim sadržajima. Doživite prošireno sportsko iskustvo uz Sports Mode koji donosi jedinstven uvid u rezultate, analize, statistike i druge detalje sportskih dešavanja uživo.

EON Smart Box, koji dolazi u svakom paketu, pretvara svaki TV uređaj u Smart i otvara vam vrata u svijet vrhunske zabave za cijelu porodicu. Uz EON mobilnu aplikaciju televizijski program u okviru odabranog paketa možete gledati bilo gdje na dodatnim uređajima – kompjuteru, mobitelu i tabletu, pauzirati gledanje sadržaja na jednom i nastaviti na drugom uređaju te koristiti popularnu opciju TV sedam dana unazad.

Ukratko, EON platforma će u potpunosti promijeniti vaš doživljaj gledanja televizije.

Za više informacija posjetite Telemach.ba ili pozovite 1360 i pridružite se velikoj zajednici zadovoljnih korisnika kompanije Telemach BH.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!